Hvem

Vi er et team - både på hjemmebanen og på arbejdet

Jeg hedder Nikolaj Grundtvig og har drevet min fotovirksomhed under navnet Fotograf Nikolaj Grundtvig i over 10år.

Hovedfokus er mennesker og begivenheder hvor bryllupper og privatfotografering altid har fyldt meget. 

Jeg har i løbet af årene også hjulpet rigtig mange virksomheder, men dette har ikke vist sig tydeligt nok på min hjemmeside Fotograf Nikolaj Grundtvig hvor privatfotografering fylder mest. 

Med GrundtvigFoto har jeg nu et sted hvor mine erhvervsopgaver kan få lov til at få opmærksomheden.

Håbet er naturligvis at jeg kan få lov til at hjælpe endnu flere selvstændige og virksomheder med flotte og professionelle billeder. 

Min kone Mie blev en del af min virksomhed for nogle år tilbage og hendes tilstedeværelse i firmaet har gjort os langt mere fleksible.

Vi kan tilbyde to fotografer på en opgave eller tilbyde både video og stillbilleder i en samlet pakke hvor to fotografer gør dette langt hurtigere og mere effektivt. 

Da vi har været et par i 16 år og den fotografiske virksomhed har fyldt langt størstedelen af vores tid sammen har vi oparbejdet en fælles forståelse og senere arbejdsgange hvor vi ud over at kende hinanden godt på den private front også fungerer og arbejder effektivt på den professionelle. Man kan kalde vores fælles arbejde her i firmaet den ultimative “ikea test”. 

GrundtvigFoto er et skridt væk fra et firma der kun er fokuseret på mig som fotograf. Det er et skridt imod et firma hvor vi står stærkere som et team. 

Vi deler begge en passion for at arbejde kreativt og visuelt. Vi brænder for at arbejde med mennesker og sætter en ære i at få det bedste frem i dem vi arbejder med. 

Vores fineste opgave er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres online tilstedeværelse og markedsføring ved at levere billede og videomateriale af høj kvalitet. 

Vi forstår, at visuelt indhold er afgørende for at tiltrække potentielle kunder og skabe en stærk branding. 

Med vores ekspertise og kreative tilgang har vi allerede hjulpet mange virksomheder med at nå deres mål.

Lad os hjælpe jer med at få et flottere og langt mere professionelt ansigt udadtil.